Better Call Saul je američka serija koja predstavlja spin-off popularne i jedne, po mišljenju mnogih, od najboljih serija ikada snimljenih – Breaking Bad. Oni koji su gledali Breaking Bad sigurno u sećanju imaju urezano ime Saula Goodmana prljavog ali simpatičnog advokata koji sve radi za novac.
Saul igra upečatljivu ulogu u seriji. Priča o Saul Goodmanu je kod publike doživela veliki uspeh iako to nije slučaj sa serijama koje se snimaju na osnovu slavne izvorne serije.
Ovde nam je dočaran njegov život pre nego što je postao „prljav“. Priča koju nam donosi život Saula Goodmana može nas naučiti mnogo čemu. Recimo, da pre nego što bilo koga osudimo zbog njegovih ili njenih postupaka, prvo zastanemo i probamo da bar za trenutak pomislimo zašto je to uradio ili zašto tako živi… Da probamo da ga razumemo pre nego što ga osudimo.
Ovo je priča o dubokim ljudskim borbama koja nam je dočarana toliko stvarno i na tako jednostavan i zanimljiv način da se nećete odvajati od ekrana. Bez daha ćete pratiti svaki detalj.

Pogledajte i druge Lava LAB preporuke ovde.