Uvek se dobro znalo ko probija led. Bar je tako nekad bilo, a da li se danas probija led ne znam ali znam film koji je svojevremeno probio led. I bilo je bombastično. Naziv filma je „Intervju“. Mogu reći da je baš dobar za razbijanje depresivnih dana, koji su u poslednje vreme česti.

Film „Intervju“ (The Interview) je iz 2014. godine. Predstavlja zanimljiv bućkuriš svega po malo a najviše satire. Režiseri filma su Evan Goldberg i Seth Rogen. Glavne uloge tumače Seth Rogen i James Franko. Film ima dosta komičnih situacija i velika prašina je bila podignuta kad je film trebao da doživi premijeru tako da je ista više puta otkazivana. Glavni junaci filma su Dejvid (James Franko) i Aron (Seth Rogen). Oni su voditelj i producent vodećeg tok-šoua u Americi. Recimo nešto kao naš „Amidži šou“, tako da znate kakve zvezde tu dolaze. I stvarno mogu da se očekuju genijalni dijalozi. Čak im je gostovao i Eminem. U emisiji je priznao da je gej, što je naravno izazvalo skok gledanosti do nebeskih visina. Naravno, sve vreme govorimo o fikciji, da ne bude zabune.

Iako imaju jako puno fanova po celom svetu, ali jedan posebni obožavalac izražava želju da tu bude gost, kao i jaku želju da upozna celu ekipu. Ispostavlja se da je gledalac ni manje, ni više engo Kim Džong Un, lider Severne Koreje. Naravno, tu se umeša i CIA sa svojim genijalnim planom, pokušajem likvidacije diktatora za vreme intervjua. Da li je Kim zaista loš i da li će ga likvidirati to bi mogli saznati ako odgledate film.

Pogledajte i druge Lava LAB preporuke ovde.