Koliko god pričali o moralu uvek dođe momenat kad treba praviti izuzetke. Džaba vam bilo sve jer život ipak malo bolje vara. Ljubav udari često tamo gde ne treba. Onda mozak povileni, srce kao bubanj udara, ne zna čovek šta će od sebe. On sluša zvuke svoga srca i od te buke mozak ne čuje sam sebe, tad nastaje haos.

Posle kiše dolazi sunce, pravilo koje je sigurno i staro koliko i svet. Samo je bitno biti hrabar i biti smeo, pokrenuti oluju. Sunce uvek čeka na kraju puta.

Naziv filma je „Devojka mog brata“ (Dan in Real Life). Romantična komedija u kojoj glavne uloge tumače Den Brns (Steve Carell – Stiv Karel) i Meri (Džulijet Binoš – Juliette Binoche). Den i Meri svoj prvi susret započinju sasvim slučajno i na samom početku dolazi do očiglednih varnica. Međutim, vrlo brzo se ispostavi da je Meri devojka Denovog rođenog brata. Den se nalazi pred velikom moralnom dilemom. I u borbi sa samim sobom upada u niz komičnih situacija: od tuširanja potpuno obučen do padanja sa krova. Smeh je zagarantovan.

Pogledajte i druge Lava LAB preporuke ovde.