LP ili Laura Pergolici je priznata umetnica u svetu muzike više od decenije. Iako je velike zvezde već dobro poznaju, pre svega zbog pesama koje je za njih pisala, svetsku slavu joj je doneo hit „Lost on you“.

Na početku je utisak da slušate samo običnu pop pesmu. A onda LP daje gas. I nimalo ne štedi svoj glas. U jednom momentu zvuči kao operska pevačica. Što joj i nije daleko, s obzirom da joj je majka bila operska pevačica. I da, LP povremeno zviždi. I to zvuči neverovatno, zviždanje je toliko dobro da vam je samo to dovoljno u pesmi.

LP ne voli da je svrstavaju u pop žanr. Tačnije ona ne voli da je bilo gde svrstavaju ili kako kaže stavljaju joj nalepnicu. S obzirom da ju je za ovaj hit odbio Warner Bross, moramo joj čestitati na velikom uspehu koji je postigla sa ovom pesmom. Ukoliko vam se dopadne „Lost on you“, nećete pogrešiti ako svoj muzički repertoar proširite sa još jednim umetnikom.

I ovo nije pesma o LGBT populaciji ili hetero populaciji. Ovo je umetnička vizija jednog trenutka i jednog osećaja. Jer, LP ne želi da bude svrstana nigde, ona je pre svega umetnik koji kreira svoj put.

Pesmu poslušajte ovde.