Preporučujemo vam pesmu „Samo jednu ljubav imam“. Pesmu je napisao Vlado Divljan, jedan od najvećih kantautora sa ovih prostora, neverovatan talenat i možda još bolji čovek, to zapravo govore svi koji su ga poznavali. Iako možda ne volite domaću muziku, ili ste više fan rok pesama, ovo je jedno od muzičkih dela koje svako treba poslušati.

Mnogima, koji vole muzičare poput Vlade, se upravo on, sa svojim pesmama, nađe na nekom repertoaru. Iskusni muzičari i slušaoci pronađu nešto maestralno što je Vlada uradio. Iako sve zvuči vrlo jednostavno i lagano kao neko pevušenje, neiskusan bi se namučio. Šteta što je Vlada ostao pevač samo za ove prostore. Za nas nije sigurno, ali za ostatak sveta sigurno jeste. Ne morate znati jezik da bi osetili emociju koju pesma budi, a Vlada je definitivno to znao da uradi. Ako nikog drugog, onda sigurno zaintrigira decu. A deca nam često daju dobre parametre da li je neko dobar ili loš čovek.

Obradujte voljenu osobu i posvetite joj barem jedan stih iz ove pesme. I videćete kako ćete se osećati lepše i zadovoljno. Uvek je lepše poklanjati, nego primati poklone, a Vlada je baš to radio sa svojom muzikom. Poklonio nam je predivan glas, tekst, i muziku.

Pesmu možete poslušati ovde.

Pogledajte i druge Lava LAB preporuke ovde.